Vejetaryen Bezelye |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vejetaryen BezelyeVejetaryen Bezelye Tarifi - Vejetaryen Bezelye Yapılışı Vejetaryen Türk Mutfağı Kültür ve Turizm Bakanlığı 1/2 kg taze bezelye 12 tane yeşil soğan, doğranmış 1/2 dereotu veya 2 tatlı kaşığı dereotu kurusu 1/4 bardak zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1/3 bardak su Tüm malzemeleri tencereye koyun Bezelyeler yumuşayıncaya kadar orta hararette pişirin (Eğer dondurulmuş bezelye kullanılıyorsa soğanlar pişene kadar pişirin) Oda sıcaklığında servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|