İğdır Usulü Paça

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İğdır Usulü Paça



Iğdır Usulü Paça Tarifi - Iğdır Usulü Paça Yapılışı - Iğdır Usulü Paça Nasıl Yapılır - Iğdır Usulü Paça Malzemeleri

İnek veya koyun ayakları

1 limon

2 diş sarımsak


Ayaklar kırılarak küçültülür Derileri soyulup temizlenir Eğer tüyler var ise ateşte ütülür İyice yıkandıktan sonra düdüklü tencereye veya büyük bir tencereye yerleştirerek üzerini örtecek kadar su ve sarımsağı eklenir Tuzu ilave edilerek, düdüklüde ise ocağa, tencerede ise tandıra yerleştirilir İyice pişince ateşten alınır Limon sıkılarak servis edilir


Iğdır İl Kültür Turizm Müdürlüğü

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.