![]() |
İğdır Usulü Paça
Iğdır Usulü Paça Tarifi - Iğdır Usulü Paça Yapılışı - Iğdır Usulü Paça Nasıl Yapılır - Iğdır Usulü Paça Malzemeleri
İnek veya koyun ayakları 1 limon 2 diş sarımsak Ayaklar kırılarak küçültülür. Derileri soyulup temizlenir. Eğer tüyler var ise ateşte ütülür. İyice yıkandıktan sonra düdüklü tencereye veya büyük bir tencereye yerleştirerek üzerini örtecek kadar su ve sarımsağı eklenir. Tuzu ilave edilerek, düdüklüde ise ocağa, tencerede ise tandıra yerleştirilir. İyice pişince ateşten alınır. Limon sıkılarak servis edilir. Iğdır İl Kültür Turizm Müdürlüğü |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.