Kırşehir Usulü Tandırda Çömlek Paça |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kırşehir Usulü Tandırda Çömlek PaçaTandırda Çömlek Paça Tarifi - Tandırda Çömlek Paça Yapılışı - Tandırda Çömlek Paça Nasıl Yapılır - Tandırda Çömlek Paça Malzemeleri Koyun veya kuzunun baş ve ayakları, tüyleri temizlendikten sonra parçalanır Bir çömlek içine sarımsak ye su ilave edilerek baş ve ayaklar konurÇömleğin ağası bağlanarak közlü bir tandırın içine gömülürPiştikten sonra üzerine limon, sirke gibi şeyler sıkılarak servis yapılır Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|