Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ciğer, garnitürlü, kavurma

Garnitürlü Ciğer Kavurma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Garnitürlü Ciğer Kavurma



Garnitürlü Ciğer Kavurma Tarifi - Garnitürlü Ciğer Kavurma Nasıl Yapılır - Garnitürlü Ciğer Kavurma Malzemeleri
Garnitürlü Ciğer Kavurma


Yarım kg koyun ciğeri

1 su bardağı konserve bezelye

2 adet orta boy havuç

1 adet kuru soğan

1 çay bardağı sıvıyağ

1 çay kaşığı karabiber

2 çay kaşığı tuz


İnce doğranmış soğan ve minik doğranmış havuç yağda çevrilir Havuç yumuşamaya başlayınca kuşbaşı doğranmış ciğer atılır Ciğer sulanmaya başlayınca suyu süzülmüş bezelye, tuz ve karabiber ilave edilir 15 dakika daha kavurduktan sonra ateşten alınır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.