Frambuaz Reçeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Frambuaz ReçeliFrambuaz Reçeli Tarifi - Frambuaz Reçeli Nasıl Yapılır - Frambuaz Reçeli Malzemeleri Malzeme Listesi 400 Gram Frambuaz (Dondurulmuş) 03 Nis Su Bardağı Şeker1 Tatlı Kaşığı Limon Suyu Frambuaz Reçeli Nasıl Yapılır? 1 Dondurulmuş frambuazları geniş bir tencereye alın![]() 2 Üzerine 1 su bardağından az şekeri ilave edin ve 12 saat şekeri emmesi ve suyunu salması için bu şekilde bekletin![]() 3 Suyunu salan frambuazların bulunduğu tencereyi ateşe oturtun ve çok kısık ateşte kaynatın![]() 4 Kaynama süresince reçeli 2 kez karıştırın![]() 5 Reçelin inmesine yakın 1 tatlı kaşığı limon suyunu ekleyin![]() 6 Reçelin pişip pişmediğini anlamak için bir tabağa 1 damla reçel damlatın eğer pişmişse akışkan olmayacaktır![]() 7 Piştiğine emin olduğunuz reçeli ateşten alın![]() 8 Ilındıktan sonra kavanozlara koyup saklayın![]() Kuru ve temiz kavanozlara doldurun Kapaklarını kapamadan önce iyice soğutun![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|