![]() |
Frambuaz Reçeli
Frambuaz Reçeli Tarifi - Frambuaz Reçeli Nasıl Yapılır - Frambuaz Reçeli Malzemeleri
Malzeme Listesi 400 Gram Frambuaz (Dondurulmuş) 03.Nis Su Bardağı Şeker 1 Tatlı Kaşığı Limon Suyu Frambuaz Reçeli Nasıl Yapılır? 1. Dondurulmuş frambuazları geniş bir tencereye alın. 2. Üzerine 1 su bardağından az şekeri ilave edin ve 12 saat şekeri emmesi ve suyunu salması için bu şekilde bekletin. 3. Suyunu salan frambuazların bulunduğu tencereyi ateşe oturtun ve çok kısık ateşte kaynatın. 4. Kaynama süresince reçeli 2 kez karıştırın. 5. Reçelin inmesine yakın 1 tatlı kaşığı limon suyunu ekleyin. 6. Reçelin pişip pişmediğini anlamak için bir tabağa 1 damla reçel damlatın eğer pişmişse akışkan olmayacaktır. 7. Piştiğine emin olduğunuz reçeli ateşten alın. 8. Ilındıktan sonra kavanozlara koyup saklayın. Kuru ve temiz kavanozlara doldurun. Kapaklarını kapamadan önce iyice soğutun. Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.