![]() |
Portakal Soslu İzgara Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakal Soslu İzgara BalıkMALZEMELER Kişi başına 300-400 gr temizlenmiş balık çinekop lüfer çupra fleto halinde palamut vb ![]() kişi başına bir orta soğan tuz Sosu İçin (4-5 porsiyonluk): 1 adet limon 1 adet portakal 1 yemek kaşığı zeytnyağı tuz karabiber HAZIRLANIŞI Sosunun hazırlanması için tercihan ekşi bir portakal ile 1 limonun suyu bir kaseye çıkarılır ![]() ![]() ![]() Soğanlar piyaz doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|