Pandispanya Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pandispanya TarifiMALZEMELER 90 gr kedi dili 150 gr sütlü çikolata 750 gr karamelli dondurma 150 gr sütlü çikolata 2 çaykaşığı granül kahve Kakao Kahveyi 6 çorbakaşığı kaynamış suyla karıştırın Kedi dillerini ufalayın![]() Dondurmayı yavaş yavaş ılıtıp, yumuşatın ![]() Soğuğa dayanıklı bir kabın içine ufalanmış kedi dilinin yarısını koyun Uzerine kahvenin, rendelenmiş çikolatanın ve dondurmanın yarısını katın Kalan malzemelerle aynı işlemi bir kez daha yineledikten sonra buzluğa koyun![]() İyice şoğuttuktan sonra üzerine kakao serperek servis yapın ![]() Pastacı Sadık Ustanın Tarifi Şöyledir: Tüm malzemeler mikserde 7 dakika çırpılır Daha önceden hazırlanan altı kağıt ile kaplanmış çemberlere dökülür, 180 °C’de 45 dakika pişirilir![]() Kakaolu pandispanya yapmak için malzemelere 60 g kakao eklenir ![]() Albamiks Kolay Pandispanya krema içeren tüm pasta yapımında kullanılan temel malzemedir Pandispanya dışında, revani, yağ ilavesi ile kek yapımında ve bazı tart tarifleri çeşitlerinde dolgu malzemesi olarak kullanılabilir![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|