![]() |
Pandispanya Tarifi
MALZEMELER
90 gr kedi dili 150 gr sütlü çikolata 750 gr karamelli dondurma 150 gr sütlü çikolata 2 çaykaşığı granül kahve Kakao Kahveyi 6 çorbakaşığı kaynamış suyla karıştırın. Kedi dillerini ufalayın. Dondurmayı yavaş yavaş ılıtıp, yumuşatın. Soğuğa dayanıklı bir kabın içine ufalanmış kedi dilinin yarısını koyun. Uzerine kahvenin, rendelenmiş çikolatanın ve dondurmanın yarısını katın. Kalan malzemelerle aynı işlemi bir kez daha yineledikten sonra buzluğa koyun. İyice şoğuttuktan sonra üzerine kakao serperek servis yapın. Pastacı Sadık Ustanın Tarifi Şöyledir: Tüm malzemeler mikserde 7 dakika çırpılır. Daha önceden hazırlanan altı kağıt ile kaplanmış çemberlere dökülür, 180 °C’de 45 dakika pişirilir. Kakaolu pandispanya yapmak için malzemelere 60 g kakao eklenir. Albamiks Kolay Pandispanya krema içeren tüm pasta yapımında kullanılan temel malzemedir. Pandispanya dışında, revani, yağ ilavesi ile kek yapımında ve bazı tart tarifleri çeşitlerinde dolgu malzemesi olarak kullanılabilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.