Taze Fasulye Haşlaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Fasulye Haşlaması



Taze Fasulye Haşlaması Tarifi - Taze Fasulye Haşlaması Yapılışı - Taze Fasulye Haşlaması Nasıl Yapılır - Taze Fasulye Haşlaması Malzemeleri

250 gram fasulye

5 su bardağı su

10 gram tereyağ


Fasulye, etrafı bıçakla alınmış, ince kıyılmış yıkanır, bol kaynar suda haşlanıp süzülür, tekrar ikinci bol suda pişirilip süzülür Hemen üzerine bir kişilik sebzeye 10 gram tereyağı konup yenir Tuz ve yağ, izin verilirse konur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.