ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Taze Fasulye Haşlaması (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=176945)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 01:09 AM

Taze Fasulye Haşlaması
 
Taze Fasulye Haşlaması Tarifi - Taze Fasulye Haşlaması Yapılışı - Taze Fasulye Haşlaması Nasıl Yapılır - Taze Fasulye Haşlaması Malzemeleri

250 gram fasulye

5 su bardağı su

10 gram tereyağ


Fasulye, etrafı bıçakla alınmış, ince kıyılmış yıkanır, bol kaynar suda haşlanıp süzülür, tekrar ikinci bol suda pişirilip süzülür. Hemen üzerine bir kişilik sebzeye 10 gram tereyağı konup yenir. Tuz ve yağ, izin verilirse konur.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.