Sebze Buğulaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebze Buğulaması



Sebze Buğulaması Tarifi - Sebze Buğulaması Yapılışı - Sebze Buğulaması Nasıl Yapılır - Sebze Buğulaması Malzemeleri

Yarım kg taze fasulye

2 adet patates

2 adet havuç

1 adet kuru soğan

2 adet dolma biberi

4 adet domates

2 çorba kaşığı zeytinyağı

1 su bardağı su


Yayvan bir tencereye sırasıyla iri doğranmış fasulye, havuç, dolma biberi, soğan, patates ve domates konur Üzerine tuz serpilir, yağ gezdirilir, su konur Tencerenin kapağı kapatılır Kaynama noktasına gelince ateş çok kısığa alınır 35 dakika kadar pişirilir Ilık servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.