Sebze Buğulaması |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebze BuğulamasıSebze Buğulaması Tarifi - Sebze Buğulaması Yapılışı - Sebze Buğulaması Nasıl Yapılır - Sebze Buğulaması Malzemeleri Yarım kg taze fasulye 2 adet patates 2 adet havuç 1 adet kuru soğan 2 adet dolma biberi 4 adet domates 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı su Yayvan bir tencereye sırasıyla iri doğranmış fasulye, havuç, dolma biberi, soğan, patates ve domates konur Üzerine tuz serpilir, yağ gezdirilir, su konur Tencerenin kapağı kapatılır Kaynama noktasına gelince ateş çok kısığa alınır 35 dakika kadar pişirilir Ilık servis yapılır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|