![]() |
Hünkâr tarhana çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hünkâr tarhana çorbasıHünkâr tarhana çorbası Hünkâr tarhana çorbası KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk PİŞME SÜRESİ: 10 dk Malzemeler: 350 gr süzme yoğurt 1 bayat ekmek 2 dilim bayat ekmek 3 su bardağı et suyu 50 gr tereyağı Tuz, kırmızı tozbiber Hazırlanışı: * Yoğurda 1 bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin ![]() ![]() * Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın ![]() ![]() ![]() * İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() * Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı tozbiber serpin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|