![]() |
ISPANAK ÇORBASI |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ISPANAK ÇORBASImalzemeler " 450 g kadar ıspanak " 1 kuru soğan " 1 yemek kaşığı tereyağı " 1 yemek kaşığı krema " 1 yemek kaşığı un " 2,5 su bardağı süt " Tuz yapılışı 1) Kuru soğanı soyup, minik doğrayıp, bir tencerede tereyağı ile kavurun ![]() ![]() 2) (Taze ıspanak ise: ayıklanıp, yıkanmış; benimki gibi donuk ve zaten doğranmış kullandıysanız: doğrudan); ıspanakları tencereye ekleyin; birkaç dak daha kavurun ![]() 3) Hepsini blendır kabına alın; üstüne sütün yarısını ilave edip, blendırda püre haline getirin ve tekrar önceki tencereye boşaltın ![]() ![]() 4) Sıcak servis yapın ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|