Keklik Kızartması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Keklik Kızartması



KEKLİK KIZARTMASI


Malzemeler


5 Keklik

Tuz, biber

1 Fincan sade yağ

2 Su bardağı kestane püresi

Yapılışı


Temizlenmiş kekliklerin inciklerini karınlarına sokunuz Tuz ve biberleyiniz, dibi yağlı tepsiye koyunuz Üzerine bir kâğıt örtüp orta ateşte bir fırında kendi suyu ile ıslata ıslata kızartınız Tabağa aldığınız zaman kenarına kestane püresi koyunuz Suyunu da süzünüz, üzerine gezdiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.