![]() |
Zeytinyağlı Kaz Yahni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Kaz YahniZEYTİNLİ KAZ YAHNİSİ Servis (Kaç Kişilik): 4-5 Malzeme Listesi: 1 adet kaz, 3 adet ançüez filetosu, 1 baş kuru soğan, 1 adet havuç , 2-3 adet kereviz yaprağı , 1 adet defne yaprağı, 1 demet maydanoz, yarım fincan domates salçası (Iğdır domates salçası deneyiniz) 3 yemek kaşığı halis zeytinyağı , 150 gram iyi kalitede yeşil zeytin, yeteri kadar tuz ve dane karabiber Yapılışı: Kazın iç organları, kan, sıvı ve artıkları iyice çıkarılır,yıkanır ve kurulanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavsiyeler: Bu yahninin domateslisi de yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|