Kaz Fırın Kızartması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaz Fırın Kızartması



Kaz Fırın Kızartması


Servis (Kaç Kişilik): 8-10


Malzeme Listesi:


1 kaz

3 soğan

4 domates

4 kepçe su

Tuz, baharat


Yapılışı:


Yuvarlak doğranmış soğanı tepsiye yayınız Ufak ufak domates doğrayıp aralarına serpiştiriniz Üzerine kaz parçalarını diziniz (domates mevsimi değilse , parçaların üzerine birer parça domates salçası koyabilirsiniz) Bir kepçe su gezdirip fırına veriniz Ara sıra kaşıkla tepsinin kenarından suyunu alıp üzerine serpiştirmek suretiyle 1,5 saat pişiriniz Tabağa alıp malzemesini süzerek üzerine dökünüz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.