![]() |
Kaz Fırın Kızartması
Kaz Fırın Kızartması
Servis (Kaç Kişilik): 8-10 Malzeme Listesi: 1 kaz 3 soğan 4 domates 4 kepçe su Tuz, baharat Yapılışı: Yuvarlak doğranmış soğanı tepsiye yayınız. Ufak ufak domates doğrayıp aralarına serpiştiriniz. Üzerine kaz parçalarını diziniz (domates mevsimi değilse , parçaların üzerine birer parça domates salçası koyabilirsiniz). Bir kepçe su gezdirip fırına veriniz. Ara sıra kaşıkla tepsinin kenarından suyunu alıp üzerine serpiştirmek suretiyle 1,5 saat pişiriniz. Tabağa alıp malzemesini süzerek üzerine dökünüz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.