![]() |
4444 Mucizesi Denemiştim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimmuca66 Nickli Üyeden Alıntı Tabiki haklisiniz ama hayirli olup olmadigini biz bilemeyiz ki ![]() ![]() ben giden için dua etmeyi sevmem bırakıp gittiyse olmadıysa neden onun için uğraşıyım ki o benim için uğraşmamışsa bunda da bi hayır var deyip otururum bu duayı okuyacaksam da Allahım hayırlı olanı çıkar derim ama siz nasıl okumak istiyorsanız öyle yapın insan ayrılınca evet çok üzülüyor herkes böyle şeyler yaşadı ben hayırlısını istemeyi öğrendim ve inanın o insanların sonradan gerçek yüzlerini öğrendim ve kurtulduğuma hep dua ettim hayırlısını ver deyip yoluma baktım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştim_yakarış_ Nickli Üyeden Alıntı nacizane fikrim giden için dua etmek yerine hayırlısı için dua etseniz eminim Allah daha hayırlı kapılar açar canınız yanmışsa da zaten yerde koymaz yine de siz bilirsiniz Tabiki haklisiniz ama hayirli olup olmadigini biz bilemeyiz ki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimkibele_ Nickli Üyeden Alıntı 2008 hangi heyecan ve mutlulukla yazdıysam bunu kötü bi başlık açmışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki merak ettim evleniyoruz demişsin evlendin mi o kişiyle sonra ne oldu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimarkadşlar bu dua ck özel ve mucizevi bi dua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Bu arada nasil okunacagni neler yapmaniz gerekgtni sorabilirsnz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimben bu dua için kendime exel tablosunda sayfa hazırladım ![]() ![]() ![]() buraya sıgar mı bilmiyorum ama bi deneyim buradan print alırsınız benim tablomda 83 satır var ![]() bir gün 24 saat bunun 12 saati yeme icme vs ![]() her gün saat başı okusanız 12 saat içinde 80 adet mesela 80 X 12 1 günde 960 adet okursunuz 4444 / 960 = 4,6 gun ediyor ![]() daha da relax yapabilirsiniz tabii mesela 80 X 9 saat deseniz 720 adet 6 bucuk günde -TEK BAŞINIZA - okursunuz ![]() ![]() ![]() ben yapmaya çalışacagim ![]() Dua edin yapabileyim arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() zannedersem başkaları ile de okunuyordu bu dua ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimarkadaşlar bu duayı hiç okumadım ![]() ![]() ![]() Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım ![]() Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm ![]() Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler ![]() ![]() (Bakara Suresi, 186) tekrar başlıyorum ![]() ![]() Allah hepimizin dualarını kabul etsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimçaresiz-ama-umutlu:) Nickli Üyeden Alıntı ya bunu abdestli okumamız gerekmio mu? --- Sonraki mesaj --- çok teşekkür edrim oziii ![]() ![]() arkadaşım temizliğine dikkat ederek ve özel günlerinizde normal namaz abdesti alır gibi abdest alıp okunuyor,içiniz rahat etsin ayet değil sonuçta |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimecem23 Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar ben kpss için okumuştum hemde annemle okuduk ve su gibi akıp geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inş kazanırsın da emeklerin boşa gitmez amin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimdaisy29 Nickli Üyeden Alıntı ben bundan 5-6 ay önce başladım bu duaya ve neredeyse yarılamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilginç dedigin gibi ala hayırlısı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimben bundan 5-6 ay önce başladım bu duaya ve neredeyse yarılamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimnilgunn Nickli Üyeden Alıntı benimde 4444 duası dileğim şöyle oldu ![]() yengem tüp bebek yaptırmıştı, yanında kaldım 10 gün ![]() ![]() ![]() tam 1 yıl sonra hiç planda hesapta yokken başladığım işyerinde aynı gün eşimle tanıştım ve 1 hafta sonra evlenme teklifi aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ne güzel haberler yazdın bizlere allah razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimselam arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum bana fikir verin nolur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştim21mart Nickli Üyeden Alıntı cemre çok teşekkürler çok güzel şeyler yazmışsın ama ben hala düşünüyorum hep acaba diyorum işte ne bileyim onun yüzünden böyleyim tövbe et demişsin ne için tövbe edicem benim bu konularla alakalı hiçbir bilgim yok aydınlatırsan sevinirim bir de ben çalışıyorum abdestsiz olarak okuyabilirim di mi önce niyet mi edicem yani canım tövbe et derken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi DenemiştimArkadaşlar dün gece Rabbim izin verdi ve bende salavatı tefriciyeye başladım çok şükür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimcanim önemli degil ali imran süresi 2 ayeti birincisi elif lam mim 2 ![]() ![]() canim simdi sana verdigim o 4444 duayi niyet et namaz kil 2 rekat sonra vs 10 allahuekber falan onlari 4444 kere bismillahirahmanirahim bitdigindede duayi et tamamdir 2 saat icinde falan bitiyor zaten ![]() ![]() ![]() ![]() benim icinde kardesim bana ve aileme sevdigime ve onun ailesine sagliklii huzurlu mutlu uzun bir hayat nasip etsin RABBIM ona inananlara hepsine ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|