Pratik Güveç |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pratik Güveç![]() Malzemeler:
Hazırlanması:[*]Önce zeytinyağı ile etleri tencereye alıp bıraktığı suyu çekene kadar önce yüksek sonra kısık ateşte pişirin [*]Sivribiber, domates, mantarları her eklemeden sonra beşer dakika pişirerek ekleyin 10 dakika tencerenin ağzı kapalı şekilde pişirin Tuz ve karabiberi ekleyin [*]Servis yapacağınız fırın kabına alın, servisten yarım saat önce 200C fırına yerleştirip önce 10 dakika ardından peynirip serpip kaşarlar eriyene kadar pişirin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() afiyet olsun
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|