Sandrella SandvİÇ |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sandrella SandvİÇSANDRELLA SANDVİÇ 2 dilim tost ekmeği 3 dilim tost kaşarı 1 dilim dana jambon 1 dilim macar salamı 1 yumurta 1 kaşık süt Kızartmak için yağ - Bir dilim tost ekmeğinin üzerine sırasıyla : 1 dilim kaşar, 1 dilim jambon, 1 dilim kaşar, 1 dilim macar salam ve 1 dilim kaşarı koyun - Diğet tost ekmeğini üzerine kapatarak hafifçe bastırın ve kenarlarından taşan fazlalıkları bıçakla temizleyin - Yumurta ve sütü birlikte çırpın - Tostun her tarafını bu karışıma bulayın - Kızgın yağda altın sarısı renk alıp kaşarlar erimeye başlayıncaya kadar önlü arkalı kızartın Yağ olarak tereyağı kullanılırsa özellikle lezzetli olur - Afiyet olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|