![]() |
Sandrella SandvİÇ
SANDRELLA SANDVİÇ
2 dilim tost ekmeği 3 dilim tost kaşarı 1 dilim dana jambon 1 dilim macar salamı 1 yumurta 1 kaşık süt Kızartmak için yağ - Bir dilim tost ekmeğinin üzerine sırasıyla : 1 dilim kaşar, 1 dilim jambon, 1 dilim kaşar, 1 dilim macar salam ve 1 dilim kaşarı koyun. - Diğet tost ekmeğini üzerine kapatarak hafifçe bastırın ve kenarlarından taşan fazlalıkları bıçakla temizleyin. - Yumurta ve sütü birlikte çırpın. - Tostun her tarafını bu karışıma bulayın. - Kızgın yağda altın sarısı renk alıp kaşarlar erimeye başlayıncaya kadar önlü arkalı kızartın. Yağ olarak tereyağı kullanılırsa özellikle lezzetli olur. - Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.