Hazırlanması:[*]Eti tavaya alın, saldığı suyunu çekene kadar az miktarda sıvıyağ ilavesi ile pişirin (soğan vs ilave etmeden kavurma gibi pişsin) Mantarı da ayrı bir tavada pişirip et ile harmanlayın[*]Patlıcanları küp doğrayıp tuzda bekletin ve sıvıyağda kızartın[*]Yufkaları mümkün olan en dar üçgenlere kesip (8-12 adet arası) aralarına herhangi bir şey sürmeden bir pipet yardımıyla sarın Uçlarını suyla ıslatıp kapatın ve sıvıyağda kızartın (böylece içi boş sigara börekleri elde edin)[*]Yuvarlak bir servis tabağının en altına mantar ve eti, ikinci kata patlıcanları yayın Üzerlerine yufkaları güneş ışınları gibi dizin[*]Ortasını açıp sarımsaklı veya sade yoğurt koyarak servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.