Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
limonlu, mantarı, suyla, yıkayın

Mantarı limonlu suyla yıkayın

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarı limonlu suyla yıkayın



Izgara yapacağınız etlerin yumuşak ve lezzetli olması için etleri bir miktar zeytinyağı, soğan suyu ve kekik karışımıyla marine edip dört saat kadar buzdolabında bekletin


Brokolinin yeşil rengini korumak için haşlama suyuna çok az sirke ve tuz atın Yumuşayınca kevgirle alıp soğuk suya atarak soğutun


Kek hamurlarına kabartma tozunu unu koyduktan sonra ekleyin


Mantar ve enginar gibi sebzeler C vitamini içerdiğinden soyulduktan ve yıkandıktan sonra renk değiştirebilir Bu sebzelerin kararmaması için limonlu suyla yıkamak ve hemen kurulamak gerekiyor

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.