![]() |
Piliç Risotto |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç RisottoPiliç Risotto =Malzemeler= 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kereviz 1 adet soğan doğranmış 1 adet havuç rendelenmiş 6 adet derişiz ve kemiksiz piliç göğsü doğranmış 375 gr ![]() 300 ml ![]() 500 gr ![]() 75 gr ![]() 75 gr ![]() Tuz ve karabiber =Hazırlanışı= Geniş bir kapta yağı kızdırın sebzeleri ekleyin ve hafifçe renklenene kadar kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra pirinçleri karıştırıp tavuk suyunun geri kalanını da ekleyek 20-25 dakika daha düşük ateştepirinçler yumuşayana kadar pişirin ![]() ![]() Piliç Risotto yu ateşin üzerinden alın tereyağı ve peyniri ekleyip karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|