Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, fasülye, taze, yöntemi, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Taze Fasülye (Buğulama yöntemi ile)

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Taze Fasülye (Buğulama yöntemi ile)



Malzemeler:1 kilo fasülye (tercihen boncuk fasülyesi)2 adet soğan3-4 adet olgun domatestuz, karabiberyaklaşık 1/3 su bardağı kadar zeytinyağı1/2 bardak kadar kaynamış suYapılışı:[*]Fasülyelerin uç kısımlarını ayıklayıp yıkayın Bıçak yardımıyla boylamasına ortadan ikiye kesin[*]Tencerenin dibine hazırladığınız fasülyeleri yerleştirin[*]Soğanı yemeklik doğrayıp tuzla ovun ve fasülyelerin üstüne yerleştirin[*]En son domateslerin kabuklarını soyup yemeklik küp küp doğrayın ve en üste yerleştirin[*]Zeytinyağını gezdirin ve yandan suyunu verip ocağın altını açın[*]Kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp fasülyeler iyice pişip yumuşayana kadar pişirin (45 dakika ile 1 saat arası)[*]Soğuduktan sonra servis yapın
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.