![]() |
Beethoven Pastası - Beethoven Pastası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beethoven Pastası - Beethoven Pastası TarifiBeethoven Pastası - Beethoven Pastası Tarifi Malzemeler: Beze: 2 yumurta akı 1/4 çay kaşığı tuz 1 su bardağı Dr ![]() Krema: Yarım çay bardağı fındık Yarım çay bardağı ceviz içi Yarım çay bardağı tuzsuz badem 2 poşet Dr ![]() 2,5 çay bardağı soğuk süt Üzeri için: 1 tatlı kaşığı Dr ![]() 20 g çikolata rendesi Hazırlanışı: Beze: Yumurta akları ve tuzu 2-3 dakika kar haline gelinceye kadar çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 135°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 130°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 35-45 dakika Krema: Fındık, ceviz ve bademleri 130°C'ye ısıtılmış fırında 15-20 dakika kavurun ve öğütün ![]() ![]() ![]() Bu kremayı soğuttuğunuz bezenin üzerine bombe şeklinde yayın ![]() Yağlı kağıttan 0,5 cm genişliğinde 5 adet uzun şerit kesin ve pastanın üzerine birbirine paralel olarak yapıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|