![]() |
Kaymaklı Elma Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaymaklı Elma Tatlısı TarifiMalzemeler 4 adet orta boy elma 3-4 diş karanfil 1 adet limonun suyu 4-5 su bardağı normal su 4-5 su bardağı kaynak suyu 1 kilo kadar toz şeker 50 gr ![]() Tarif Bilgileri Kategori: Tatlı Tarifleri Puanı: 0 Tarifi Yazdır Yapılışı Büyük, derin bir kap alıp içine 4-5 bardak su koyun ![]() ![]() Beri yanda, elmları bütün olarak soyun ![]() ![]() ![]() Bir başka derin tencereye 4-5 su bardağı memba suyunu koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Doğal rengini koruyan elmalara kürdanlar kolay batıyorsa, pişmişler demektir ![]() ![]() ![]() Bir başka alternatif ise, tatlıyı elma şekeri renginde hazırlamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|