![]() |
Soslu Tavuk Kanadı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soslu Tavuk KanadıMalzemeler: 10-15 adet kanat 2-3 yemek kaşığı salça karabiber kırmızı biber kekik (sevdiğiniz tüm baharatlar) sıvı yağ Yapılışı: Salçayı bir kaba alın içine istediğiniz baharatları koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Tavaya sıvıyağı koyun ve yağı önceden kızdırın, kanatları orta ateşte çevirerek kızartın ![]() Bu sayede çıtır pane harcı bile kullanmadan çıtır çıtır ve nar gibi olacaklar ![]() Tavuğu yüksek ateşte pişirmeyin içi çiğ kalır, dışı yanar ![]() ![]() Yanınakla cips yada patates kızartmasıyla servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|