Fırında Tavşan Eti

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Tavşan Eti




Fırında Tavşan Eti

Malzemeler

1 kg kuş başı doğranmış tavşan eti (isterseniz kemikli de olabilir)

2 adet normal büyüklükte kelle soğan

3 adet normal büyüklükte domates

10 adet sivri biber

2 diş sarımsak




Hazırlanışı

Kekik tuz soğan,domates,biber ve sarımsakları doğrayınızeti toprak tavada 250-300 derecede ısınan elektrikli fırına koyup 15 dakika pişirdikten sonra soğan,biber ve sarımsağı üstüne serintuzunu ilave ederken parmak ucunda çok az kekik de katın10 dakika sonra da domatesi ilave edin ve ara sıra tadına bakarak yeterince piştiğine kanaat getiresiye fırında bırakın(ki bu süre genç tavşan etlerinde en fazla 45 dkdıryani fırına koyduğumuzdan alasıya geçen süre ortalama 1 saattirSebzesi ve domatesi bol olursa et sote tadı verir İçinin malzemelerini damak zevkinize göre kendiniz ayarlayabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.