Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
eti, garnitürlü, havuç, tavşan

Havuç Garnitürlü Tavşan Eti

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Garnitürlü Tavşan Eti



Havuç garnitürlü tavşan eti
malzemeleri

2 havuç

400 gr parça tavşan eti

4~5 dal biberiye

4~5 dal frenk maydanozu

4~5 dal kişniş

Tuz

Karabiber

6 dal frenk soğanı

¾ çay bardağı zeytinyağı

Havuçları uzun ince şeritler halinde kesin Bir tavada zeytinyağının yarısı ile birlikte soteleyin Kıyılmış frenk maydanozunu ekleyip karıştırın

Başka bir tavada kişniş, frenk soğanı ve biberiyeyi kalan zeytinyağının yarısıyla soteleyin Tavşan etleri ayrı bir tavada kalan zeytinyağı ile soteleyin Otları etlerle iyice harmanlayın Tuz, karabiber ile tatlandırın Havuçlarla birlikte servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.