ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Havuç Garnitürlü Tavşan Eti (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=164493)

Prof. Dr. Sinsi 06-26-2012 11:14 AM

Havuç Garnitürlü Tavşan Eti
 
Havuç garnitürlü tavşan eti
malzemeleri

2 havuç

400 gr parça tavşan eti

4~5 dal biberiye

4~5 dal frenk maydanozu

4~5 dal kişniş

Tuz

Karabiber

6 dal frenk soğanı

¾ çay bardağı zeytinyağı

Havuçları uzun ince şeritler halinde kesin. Bir tavada zeytinyağının yarısı ile birlikte soteleyin. Kıyılmış frenk maydanozunu ekleyip karıştırın.

Başka bir tavada kişniş, frenk soğanı ve biberiyeyi kalan zeytinyağının yarısıyla soteleyin. Tavşan etleri ayrı bir tavada kalan zeytinyağı ile soteleyin. Otları etlerle iyice harmanlayın. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Havuçlarla birlikte servis yapın.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.