![]() |
YaLan(mıŞ),YaNar(mıŞ),YaKar(mıŞ)-- |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() YaLan(mıŞ),YaNar(mıŞ),YaKar(mıŞ)--YaLaNMıŞ ![]() ![]() Bu güne dek yaşadığım herşey ![]() ![]() ![]() Sevindiğim , Sevildiğim yalanmış ![]() ![]() Manasını yitirmiş ; yazılan onca şiir , dökülen onca yaş ![]() ![]() Ben yarama tuz basıp beklerken , Bir yastığın altına gözyaşlarımı saklarken bu gurbet elde her gün derdime dert eklerken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım geçmez olmuş lügatlarda , dillerde lanetlenmişim ![]() ![]() Anladım ki kendime en büyük ceza benmişim ![]() ![]() YaNaRMıŞ ![]() ![]() Bir aşk uğruna bir ömür ![]() ![]() ![]() Hiçbir karşılık beklemeden , gençliğini yakarcasına Kimseyi dinlemeden onun gözlerine bakarcasına ![]() ![]() Ve Azrail’i peşine takarcasına sevince ![]() ![]() Yanarmış be Vefasız ![]() ![]() ![]() ![]() Ve YaKaRMıŞ ![]() ![]() Onca yaktığı yetmezmiş gibi , küllerini savururcasına Nefreti yetmezmiş gibi , yüreğine kurşun sıkarcasına Bunlar sebep olamaz ölmeme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başkasının gözlerine bakarcasına ![]() ![]() ![]() O an öldürdün beni ![]() ![]() Şimdi kutla zaferini ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|