My Name Is Khan

Eski 05-22-2012   #1
GöKKuŞaĞı

My Name Is Khan

MDB Puanı: 72/10
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:Karan Johar
Senaryo:Niranjan Iyengar, Shibani Bathija
Müzik:Loy Mendonsa, Ehsaan Noorani, Shankar Mahadevan
Oyuncular: Shahrukh Khan, Birol Tarkan Yıldız, Kajol, Katie A Keane

Rizwan Khan, Mumbai’nin Borivali denen bölgesinden olan bir müslüman gençtir ve Asperger’s Sendromu denilen nadir bir hastalıkla boğuşmaktadır Annesi vefat ettikten sonra Amerika’nın California eyaletindeki kardeşinin yanına taşınan Khan, bu hastalığı yüzünden insanlarla sosyal iletişim kurmakta epey zorluk çeker Bu sırada Mandira isimli Hint kökenli bir kuaföre de aşık olacak ve evlenmek isteyecektir

Geçen zamanlar içinde Amerika’nın New York şehrinde 11 Eylül saldırıları gerçekleşir Bu saldırıdan sonra ise Khan, bir müslüman olarak çok zorlu anlar yaşayacak ve adeta başına gelmeyen kalmayacaktır

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Muhteşem bir hint yapımı dahaMutlaka izlemenizi tavsiye ederimFilmin oyuncularıda en az konusu kadar başarılı
Filmi kısaca özetlemem gerekirse: Benim adım Khan ve ben terörist değilim
Son cümle herşeyi anlatıyor aslında:)

Küçük bir not, bu filmde alışılmışın aksine müzikal yok

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : My Name Is Khan

Eski 05-25-2012   #2
[KAPLAN]

İlk sizin tavsiyenizle bir Hint filmi izlemiştim Aniden giren müzikal sahneler biraz şaşırtmıştı Ama bu film için düştüğünüz notu bizzat gördüm (:

Konusu ilgimi çekti, vakit bulduğum an izleyeceğim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-26-2012   #3
GöKKuŞaĞı

Hintlilerin drama filmlerde oldukça iyi olduklarını düşünüyorum Lakin genelde araya giren müzikaller alışkın olmadığımız için abes kaçıyor Ve bazende gerçekten sıkıyorlar Yine de öyle yapımlar var ki her şeye rağmen izlemeye değer

Şahsen bu filmi çok beğendim sizinde beğeneceğinizi umuyorum Ve en güzel yani filmin ortasında klip izlemek zorunda kalmayacaksınız:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com