![]() |
My Name Is Khan
http://www.reenklikutu.com/wp-conten...11/07/khan.jpg MDB Puanı: 7.2/10 Tür:Dram, Romantik Yönetmen:Karan Johar Senaryo:Niranjan Iyengar, Shibani Bathija Müzik:Loy Mendonsa, Ehsaan Noorani, Shankar Mahadevan Oyuncular: Shahrukh Khan, Birol Tarkan Yıldız, Kajol, Katie A. Keane Rizwan Khan, Mumbai’nin Borivali denen bölgesinden olan bir müslüman gençtir ve Asperger’s Sendromu denilen nadir bir hastalıkla boğuşmaktadır. Annesi vefat ettikten sonra Amerika’nın California eyaletindeki kardeşinin yanına taşınan Khan, bu hastalığı yüzünden insanlarla sosyal iletişim kurmakta epey zorluk çeker. Bu sırada Mandira isimli Hint kökenli bir kuaföre de aşık olacak ve evlenmek isteyecektir. Geçen zamanlar içinde Amerika’nın New York şehrinde 11 Eylül saldırıları gerçekleşir. Bu saldırıdan sonra ise Khan, bir müslüman olarak çok zorlu anlar yaşayacak ve adeta başına gelmeyen kalmayacaktır.
Muhteşem bir hint yapımı daha.Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.Filmin oyuncularıda en az konusu kadar başarılı Filmi kısaca özetlemem gerekirse: Benim adım Khan ve ben terörist değilim . Son cümle herşeyi anlatıyor aslında:) Küçük bir not, bu filmde alışılmışın aksine müzikal yok:good: |
Cevap : My Name Is Khan
İlk sizin tavsiyenizle bir Hint filmi izlemiştim. Aniden giren müzikal sahneler biraz şaşırtmıştı. Ama bu film için düştüğünüz notu bizzat gördüm (:
Konusu ilgimi çekti, vakit bulduğum an izleyeceğim. |
Cevap : My Name Is Khan
Hintlilerin drama filmlerde oldukça iyi olduklarını düşünüyorum. Lakin genelde araya giren müzikaller alışkın olmadığımız için abes kaçıyor. Ve bazende gerçekten sıkıyorlar. Yine de öyle yapımlar var ki her şeye rağmen izlemeye değer.
Şahsen bu filmi çok beğendim sizinde beğeneceğinizi umuyorum. Ve en güzel yani filmin ortasında klip izlemek zorunda kalmayacaksınız:) |