|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mart Ayının En Başarılı Üyesini Birlikte Seçiyoruz | |||
Angelesdream | 31 | 39.74% | |
Virus | 24 | 30.77% | |
90burcu | 24 | 30.77% | |
Çoklu Seçime Açık Oylama Oylayanlar: 78. Bu oylama kapalı |
|
Konu Araçları |
ayının, başarılı, mart, olmalı, sizce, üyesi |
Mart Ayının En Başarılı Üyesi Sizce Kim Olmalı ? |
03-24-2007 | #1 |
[KAPLAN]
|
Mart Ayının En Başarılı Üyesi Sizce Kim Olmalı ?Bu zor kararı birlikte verelim Anketimiz Nisan Ayının 10'una kadar devam edecektir Not:Listedeki isimler karışık olarak düzenlenmiştir Müdür üstü rütbeler bu ankete dahil değildirListeye eklenmesini istediğiniz üyelerin isimleri söyliyebilirsin Unuttuğumuz isimler olabilir , onlardan şimdiden özür dileriz, özel mesaj yoluyla da isteklerinizi bize bildirebilirsiniz Not2: Birden çok kullanıcıya oy verebilirsiniz |
03-24-2007 | #4 | |
ctn_86
|
Alıntı:
|
|
03-24-2007 | #5 |
suskun
|
Bende angelesdream e oy veriyorum
03-24-2007 | #7 |
mate
|
Benim bu konuda fikir söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama :)) Madem oy kullandım açıkca belirteyim ki bence virüs |
03-25-2007 | #8 |
Gözyaşı
|
Ben oyumu çtn_86ya kullanıyorum hepiniz iyisiniz ama bir hakkım var
03-25-2007 | #9 |
flipper
|
ben adaylıktan çekiliyorum müsadenizle, aday gösterdiğiniz için teşekkür ederim genç kardeşlerimi teşvik etmek benim için daha anlamlı olacak hepsi şevk ve gayretle çok güzel konular hazırlıyorlar, hayranlıkla ve zevkle takip ediyorum ve onlarla her anne gibi iftihar ediyorum canımdan çok sevdiğim evlatlarıma rakip olmak istemem, Buu duygularımı anlayışla karşılyacağınızı umud ediyorum |
03-25-2007 | #10 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
İyi günler |
|
04-05-2007 | #14 |
[KAPLAN]
|
Hak eden kişilerin listesini oluşturmak için emin olun fazlasıyla çaba harcanıyoruz Kimseyi kırmamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz Ama bu şekilde oylamadan çekilmeler sebep ne olursa olsun, hoşuma gitmiyor Bundan sonra ayın üyesi anketi yapılmayacaktır |
04-05-2007 | #15 | |
Gözyaşı
|
Alıntı:
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|