![]() |
Türk Sinemasından Seçmeler:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Türk Sinemasından Seçmeler:))Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da ![]() - Anneciğim, ben bu amcayı çok sevdim ![]() - Bana annemi tekrar anlatır mısın babacığım? Senin annen bir melekti yavrum ![]() - Neden ağlıyorsun anneciğim? Hayır yavrum ağlamıyorum ![]() ![]() - Benim de senin yaşlarında bir oğlum vardı evladım ![]() - Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mı hala ![]() - Annen sen doğarken öldü yavrum ![]() - N’olur gerçeği söyleyin doktor yaşayacak mıyım? - O kızla evlenirsen, seni mirasımdan mahrum, evlatlıktan men ederim ![]() - Hayır siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum ![]() - Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatörün kızısın ![]() - Biz ayrı dünyaların insanıyız ![]() - Aman tanrım, göremiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Evlenince pembe panjurlu bir evimiz olacak ![]() - Aman Allah'ım, ne kadar mesudum ![]() - Hayır durun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bizim bu dünyada yaşamaya hakkımız yok mu be hakim bey abiciğim ![]() - Bu ses ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Vücuduma sahip olabirisin ama ruhuma asla ![]() - Üstlendiğin vazife çok mühim Kemal, bu görevi layıkıyla yapacağından eminim ![]() - Ben kör bir gencim ![]() ![]() ![]() - Sen arkadaşımın aşkısın ![]() - Sizi ebediyete kadar bekleyeceğim ![]() - Lütfen haddinizi biliniz ![]() - Metanetinizi muhafaza ediniz ![]() ![]() - Tanrım ne kadar bedbahtım ![]() - Bana yıllar önce çılgıncasına sevdiğim kadını hatırlattınız ![]() ![]() ![]() - Babanın kanını yerde koma oğul ![]() - İşte bana yazmış olduğun aşk dolu mektuplar ![]() ![]() ![]() - Hayır Tamer ![]() ![]() ![]() ![]() - Fakirsin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Beni paranla satın alabileceğini mi sandın ![]() - Bu resimdeki amca kim anne? - Sen kaç yiğidim, ben onları oyalarım ![]() - Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Biliyordum ![]() ![]() ![]() - Oh ne saadet ![]() - Yaa Justinyanus, işte buna Osmanlı tokadı derler ![]() - Yettim yiğidim ![]() - Yavrum İstanbul sana neler etmiş ![]() - Saadet dolu yuvamıza kara bir gölge düşürdün ![]() - Bizim gibi insanlar şerefleri için yaşarlar, namusları için ölürler ![]() ![]() - Çocuğumun ameliyat parası için yaptım her şeyi ![]() - Ağlamak istiyorum ![]() - Demek ikimizde aynı kadını sevdik ![]() - Olmadı Neriman, yapamadım ![]() ![]() ![]() - Ben sırtımda taş taşır, yine seni okuturum yavrum ![]() - Söyleyemedim anne, babamın simitçi olduğunu yine söyleyemedim! - Son nefesimde her şeyi itiraf etmek istiyorum ![]() ![]() - Parayla saadet olmaz evladım, bunu sakın unutma ![]() - Tanrım neden, neden ben ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() - Bizim gibi insanlar şerefleri için yaşarlar, namusları için ölürler ![]() ![]() tüm jönler böyledir, biz anlamayız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
asyaland
|
![]() Metanetinizi muhafaza ediniz ![]() ![]() Bizim bu dünyada yaşamaya hakkımız yok mu be hakim bey abiciğim ![]() :)))))))))))))
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
rebellious23
|
![]() Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatörün kızısın ![]() :)) emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|