![]() |
Evlenme İkramiyesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Evlenme İkramiyesiT ![]() ![]() SOSYAL GÜVENLiK KURUMU BASKANLIĞI Kamu Görevlileri Emeklilik islemleri Daire Baskanlığına ANKARA SAYI : B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KONU : 5434 sayılı Kanununa göre dul-yetim aylığı almakta iken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evlenmis bulunmaktayım ![]() ![]() ![]() ![]() 5434 Sayılı Kanunun 90 ![]() islemin yapılmasını arz ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adı Soyadı imza EKLER : 1 Evlenerek gittiği haneden Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüklerinden) 1 Tanıtım Kartı 1 Sağlık Karnesi T ![]() ![]() Emekli Sicil No : ADRES : BEYAN : ( ) 1- 5434 sayılı Kanuna tabi herhangi bir görevde çalısmadım ve çalısmıyorum ![]() 2- 5434 sayılı Kanuna tabi olarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sicil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isyerinde çalıstım, çalısıyorum ![]() __________________________________________________ ____________________________ Durumunuza uygun ( ) bosluğa ( X ) isareti koyunuz ![]() Çalısıyorsanız kurum ve isyeri ile kurum sicil numaranızı ilgili bosluğa kaydediniz ![]() __________________________________________________ ____________________________ NOT : Sağlık karnenizinde dilekçe ile iadesi gerekmektedir ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|