Görev Tazminatı Dilekçesi |
10-14-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Görev Tazminatı DilekçesiTC SOSYAL GÜVENLĐK KURUMU BASKANLIĞI Kamu Görevlileri Emeklilik Đslemleri Daire Baskanlığına ANKARA Kurumunuzun sicil no’lu dosyasından emekli / dul / yetim aylığı almaktayım a) Halen Kamu kesiminde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeliği de dahil olmak üzere herhangi bir görev yapmıyorum Kamuda görev almam halinde bu durumu Sandığınıza bir aylık süre içinde bildirmeyi, aksi halde yersiz ödenen meblağın yasal faizi ile birlikte aylıklarımdan defaten kesilmesini veya varsa artan kısmı defaten ödemeyi taahhüt ediyorum 13072001 tarih ve 24461 sayılı Mükerrer Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmis bulunan 5434 sayılı TC Emekli Sandığı Kanununun 631 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle değisik Ek 68 inci maddesi gereğince tarafıma görev tazminatı ödenmesi için gereğini arz ederim b) Kamu kesiminde görev yapıyorum TC Kimlik No : Kurumu : Görev Ünvanı : Adres : / / 200 imza Ad Soyad
Görünüm Modları |
|