Günlük Fal 25,06,2015 |
06-25-2015 | #1 |
Şengül Şirin
|
Günlük Fal 25,06,2015Günlük Fal KOÇ: Senin bu kıskançlığına ne yapacaz? Karşındakiler senin değerini bilmiyor sen inatla çabalıyorsun boşverip hayatını yaşasana BOĞA: Sana bakmıyor diye karalar mı bağlıcaksın? Güzelliğini kullan ve koluna yeni bir sevgili tak kıskançlığından ölsün mal İKİZLER: Var ya tapılası insansın Bi insanın içinde hiç mi kötülük olmaz Buna rağmen yalnızsın, seni yalnız bırakanlar gerizekalı YENGEÇ: Bu aralar kısmetin açık ama dikkat et hoşladığın kişiyi kaptırma yine Biraz uyanık ol ya bunu da mı ben söyleyeyim ASLAN: Her ortamda aranan insansın Bulunduğun yere neşe ve eğlence saçıyorsun Sen neden bu kadar tatlısın? Tamam şımarma BAŞAK: Çok sabırsızsın Hemen anında olsun istiyorsun Olması için elinden geleni yapıyorsun ama kıymetini bilmiyorlar ki TERAZİ: İçten pazarlıklı insanlar etrafında duvar örmüş O duvarı kaldırmak senin elinde arkadaşlarını iyi seç, pişman olma AKREP: Kafana taktığın şeyi illa elde edeceksin değil mi? Elde etmezsen ölürsün di mi? Aferin ama böyle devam et YAY: Tutturmuşsun aşığım ben diye Ya ne aşkı? Aşkın gelip geçici bir şey olduğunu sana ben öğretecek değilim Kendine gel OĞLAK: Seni kendini beğenmiş seni Ama kendini beğenmekte ne kadar haklısın şapşal Herkes sana hayran sen ise bir kişiye KOVA: Yastığa başını koyduğun zaman düşündüğün insan seni hak etmiyor bil istedim Yeni aşklara yelken aç BALIK: Dost sandığın insanlar şerefsiz çıkıyor olabilir Bu seni asla üzmesin Ne kadar az dostun olursa o kadar iyi
Görünüm Modları |
|