![]() |
Günlük Fal 25,06,2015
Günlük Fal:orjinal:
KOÇ: Senin bu kıskançlığına ne yapacaz? Karşındakiler senin değerini bilmiyor sen inatla çabalıyorsun boşverip hayatını yaşasana. BOĞA: Sana bakmıyor diye karalar mı bağlıcaksın? Güzelliğini kullan ve koluna yeni bir sevgili tak kıskançlığından ölsün mal. İKİZLER: Var ya tapılası insansın. Bi insanın içinde hiç mi kötülük olmaz. Buna rağmen yalnızsın, seni yalnız bırakanlar gerizekalı. YENGEÇ: Bu aralar kısmetin açık ama dikkat et hoşladığın kişiyi kaptırma yine. Biraz uyanık ol ya bunu da mı ben söyleyeyim. ASLAN: Her ortamda aranan insansın. Bulunduğun yere neşe ve eğlence saçıyorsun. Sen neden bu kadar tatlısın? Tamam şımarma. BAŞAK: Çok sabırsızsın. Hemen anında olsun istiyorsun. Olması için elinden geleni yapıyorsun ama kıymetini bilmiyorlar ki. TERAZİ: İçten pazarlıklı insanlar etrafında duvar örmüş. O duvarı kaldırmak senin elinde arkadaşlarını iyi seç, pişman olma. AKREP: Kafana taktığın şeyi illa elde edeceksin değil mi? Elde etmezsen ölürsün di mi? Aferin ama böyle devam et. YAY: Tutturmuşsun aşığım ben diye. Ya ne aşkı? Aşkın gelip geçici bir şey olduğunu sana ben öğretecek değilim. Kendine gel. OĞLAK: Seni kendini beğenmiş seni. Ama kendini beğenmekte ne kadar haklısın şapşal. Herkes sana hayran sen ise bir kişiye. KOVA: Yastığa başını koyduğun zaman düşündüğün insan seni hak etmiyor bil istedim. Yeni aşklara yelken aç. BALIK: Dost sandığın insanlar şerefsiz çıkıyor olabilir. Bu seni asla üzmesin. Ne kadar az dostun olursa o kadar iyi. |