Taze Fasulye Mücveri |
01-13-2014 | #1 |
Şengül Şirin
|
Taze Fasulye MücveriFasulye, karnabahar, ıspanak, patates gibi sebzeler önceden haşlanarak Kabak, havuç gibi sebzeler ise çiğden kullanılır Damak tadınıza göre içine dereotu, nane ya da maydanoz eklenir İsteğe göre sıcak, isteğe göre soğuk servis edilebilir Ben her iki şeklini de çok seviyorum ve servisini de sarımsaklı yoğurtla yapıyorum Fasulye, kabak gibi sulu kalmadığı için mücveri hazırlarken içine bir miktar süt ilave ettim Malzemeler:
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|