![]() |
Zeytinyağlı Pırasa |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Zeytinyağlı PırasaZeytinyağlı Pırasa 1- Alacağınız pırasaları seçerken kabuklarının kalın olmamasına dikkat edin ![]() ![]() 2- Havuç yemeğinizi tatlandıracak olsa bile mutlaka 1 tatlı kaşığı toz şeker ekleyin ![]() 3- Hazırladığınız pırasa yemeğini mutlaka dinlendirin ![]() ![]() 4- Pişirirken pırasaların üzerine kapatacağınız yağlı kağıt yemeğinizin buharının içinde kalmasını ve yemeğiniz kaynarken pırasaların dağılmasını önler ![]() ![]() ![]() Malzemeler:
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|