![]() |
Zeytinyağlı Pırasa
2 Eklenti(ler)
http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1386671993
Zeytinyağlı Pırasa 1- Alacağınız pırasaları seçerken kabuklarının kalın olmamasına dikkat edin. Çok iri ve kalın pırasalar genellikle kart oluyor. 2- Havuç yemeğinizi tatlandıracak olsa bile mutlaka 1 tatlı kaşığı toz şeker ekleyin. 3- Hazırladığınız pırasa yemeğini mutlaka dinlendirin. Lezzetinin oturması için en azından sabahtan hazırlayın. 4- Pişirirken pırasaların üzerine kapatacağınız yağlı kağıt yemeğinizin buharının içinde kalmasını ve yemeğiniz kaynarken pırasaların dağılmasını önler. Bu sayede tadı ve sunumu daha güzel olur. (yağlı kağıt boyutunu fotoğraftaki gibi tencere kapağı boyutuna göre ayarlayabilirsiniz.) http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1386671993 Malzemeler:
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.