Mutfak Terimleri Sözlüğü N Harfi

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mutfak Terimleri Sözlüğü N Harfi



Mutfak Terimleri Sözlüğü N Harfi

Nane : Çorbalardan sebzelere kadar birçok yemekte kullanılır Etlerden koyun ve kuzuya konulur Ayrıca genellikle salatalarda da kullanılır

Narenciye : Portakal, limon, greyfurt, mandalina, bergamut ve turunç

Naturel : Doğal

Nötr (Neutre) : Tarafsız, sade

Nua (Noix) : a- Dana budundaki cevize benzeyen kemiksiz kaba et b- Deniz ürünü olan Tarak'ın yenen bölümü

Nuga-Nugatin : Kırık veya file bademe karamela karıştırılmış pastacılık unsuru

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.