Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başkalarını, düşünüyorum, sevgilimle, sevişirken, yapmalıyım

Sevgilimle Sevişirken Başkalarını Düşünüyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilimle Sevişirken Başkalarını Düşünüyorum Ne Yapmalıyım

Sevgilimle sevişirken başkalarını düşünüyorum ne yapmalıyım

Ben 32 yaşında bir kadınım, sevdiğim bir erkek arkadaşım var Ancak bazen onunla sevişirken kadınları hayal ediyorum Bazen bu fantezileri gerçekleştirmeyi bile düşünüyorum Sizce ne yapmalıyım? CE/İstanbul

Her insanın fantezileri vardır, bunlar cinsel hayatı renklendirir ve kişiyi heyecanlandırır Fanteziler hayallerde kaldığı sürece bir zararı yoktur ve kişi özgürdür Ancak bunlar gerçek hayata yansıtıldığında sorunlar ortaya çıkabilir

PİŞMANLIK YARATABİLİR
Kendi cinsinize ait fantezileri hayata geçirmek istemeniz, kendinizle ilgili kabul etmek istemediğiniz bazı gerçeklerin farkına varmanıza ve daha sonra suçluluk ve pişmanlık yaşamanıza neden olabilir Kişilerin heteroseksüel (karşı cinse ilgi), homoseksüel (kendi cinsine ilgi) ya da biseksüel (her iki cinse de ilgi) yönelimleri olabilir Biz, kişinin cinsel yönelimindeki bozuklukların cinsel kimlik oluşum döneminde yaşanan bir takım travmalardan kaynaklandığını savunuyoruz Cinsel yöneliminizle ilgili kaygılarınız varsa, bir uzmandan destek almanızı öneririm

DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com