![]() |
Sevgilimle Sevişirken Başkalarını Düşünüyorum Ne Yapmalıyım
Sevgilimle sevişirken başkalarını düşünüyorum ne yapmalıyım
Ben 32 yaşında bir kadınım, sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Ancak bazen onunla sevişirken kadınları hayal ediyorum. Bazen bu fantezileri gerçekleştirmeyi bile düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? C.E./İstanbul http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg Her insanın fantezileri vardır, bunlar cinsel hayatı renklendirir ve kişiyi heyecanlandırır. Fanteziler hayallerde kaldığı sürece bir zararı yoktur ve kişi özgürdür. Ancak bunlar gerçek hayata yansıtıldığında sorunlar ortaya çıkabilir. PİŞMANLIK YARATABİLİR Kendi cinsinize ait fantezileri hayata geçirmek istemeniz, kendinizle ilgili kabul etmek istemediğiniz bazı gerçeklerin farkına varmanıza ve daha sonra suçluluk ve pişmanlık yaşamanıza neden olabilir. Kişilerin heteroseksüel (karşı cinse ilgi), homoseksüel (kendi cinsine ilgi) ya da biseksüel (her iki cinse de ilgi) yönelimleri olabilir. Biz, kişinin cinsel yönelimindeki bozuklukların cinsel kimlik oluşum döneminde yaşanan bir takım travmalardan kaynaklandığını savunuyoruz. Cinsel yöneliminizle ilgili kaygılarınız varsa, bir uzmandan destek almanızı öneririm. DR. CEM KEÇE |