İskandinav Çorbası Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İskandinav Çorbası Tarifiİskandinav Çorbası Tarifi Dr Gürkan Kubilaydan özel tarifKABIZLIK PROBLEMİ OLANLAR İÇİN İSKANDİNAV ÇORBASI Malzemeler; 1/4 FİNCAN ŞEKER 1/2 FİNCAN KURU KAYISI 1/2 FİNCAN DİLİM ELMA 1/2 FİNCAN KURU ERİK 1/2 FİNCAN KURU KIZILCIK 2 5 FİNCAN SU 1/2 FİNCAN PORT SUYU 1/2 FİNCAN ÜZÜM SUYU 1/2 FİNCAN KİRAZ 1/4 FİNCAN LİMON SUYU Hazırlanışı; TÜM KURU MEYVELERİ, ÜZÜM SUYUNU VE NORMAL SUYU YAKLAŞIK 8 SAAT KISIK ATEŞTE PİŞİR SERVİS ETMEDEN ÖNCE PORTAKAL VE LİMON SUYU İLE KAHVERENGİ ŞEKERİ EKLE ÇORBA VEYA TATLI OLARAK İKRAM EDİNİZ |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|