![]() |
İskandinav Çorbası Tarifi
İskandinav Çorbası Tarifi
Dr. Gürkan Kubilaydan özel tarif KABIZLIK PROBLEMİ OLANLAR İÇİN İSKANDİNAV ÇORBASI Malzemeler; 1/4 FİNCAN ŞEKER 1/2 FİNCAN KURU KAYISI 1/2 FİNCAN DİLİM ELMA 1/2 FİNCAN KURU ERİK 1/2 FİNCAN KURU KIZILCIK 2.5 FİNCAN SU 1/2 FİNCAN PORT. SUYU 1/2 FİNCAN ÜZÜM SUYU 1/2 FİNCAN KİRAZ 1/4 FİNCAN LİMON SUYU Hazırlanışı; TÜM KURU MEYVELERİ, ÜZÜM SUYUNU VE NORMAL SUYU YAKLAŞIK 8 SAAT KISIK ATEŞTE PİŞİR SERVİS ETMEDEN ÖNCE PORTAKAL VE LİMON SUYU İLE KAHVERENGİ ŞEKERİ EKLE ÇORBA VEYA TATLI OLARAK İKRAM EDİNİZ |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.